ریموت ها ابزاری الکترونیکی هستند که به وسیله ی آن می توان تجهیزات الکترونیکی را کنترل نموده و امروزه جایگاه مهمی در زندگی روزمره پیدا کرده اند. از جمله کاربردهای ریموت میتوان به تلویزیون، درب های اتوماتیک، دزدگیرهای خودرو و اماکن، پخش کننده های صوتی و .... اشاره نمود.

ریموت ها در حالت کلی به سه دسته ریموت های بلوتوثی، هاپینگ و لرنینگ کد تقسیم می شوند که ادامه توضیحی مختصر پیرامون هرکدام ارایه می دهیم.

ریموت بلوتوثی

ریموت های بلوتوثی که عمدتا در دو فرکانس 433 و 314 مگاهرتز در بازار موجود می باشند به راحتی قابل کد دهی می باشند که با مراجعه به وبلاگ نحوه ی کددهی ریموت های بلوتوثی می توانید نحوه ی کپی کردن ریموت های بلوتوثی را بیاموزید. این خصوصیت ریموت های بلوتوثی همانطور که مزیت محصوب میشود می تواند باعث دردسر هم شود به این صورت که به راحتی قابل کپی شدن هستند و هرکسی با داشتن ریموت میتواند ریموت شما را کپی کند بنابراین در خرید خود حتما به این نکته باید توجه نمود و اینکه برای خرید این ریموت ها باید حتما همان فرکانس گیرنده را خریداری کنید که در صورت ندانستن فرکانس ریموت خود می توانید مطابق نحوه تشخیص فرکانس ریموت های بلوتوثی عمل کنید.

ریموت لرنینگ

ریموت های لرنینگ یا کد لرن که برای کپی کردن آن حتما باید از طریق رسیور یا گیرنده اقدام کنید به این صورت که با زدن دکمه ی لرن موجود بر روی گیرنده می توانید ریموت جدید را روی آن تعریف کنید بدین منظور میتوانید از دفترچه راهنمای درب پارکینگ یا کرکره برقی نیز استفاده کنید زیرا شرکت های مختلف روال های مختلفی برای این منظور دارند.

ریموت هاپینگ

ریموت های هاپینگ کد یا رولینگ کد از یک سیستم رمزگذاری پیچیده تری نسبت به لرنینگ استفاده می کنند به صورتی که بعد از هربار استفاده ریموت رمز ورود را تغییر می دهد بدین صورت هکرها نمیتوانند به رمز بعدی را حدس بزنند از این قابلیت در دزدگیرهای اماکن و خودرو نیز استفاده می کنند.